Wednesday, July 31, 2013

Sampul Duit Raya


cam biasalah kan...bila tibanya bulan ramadhan, dah syawal akan menjelma...minat aku nan satu ni akan muncul semula...tak lain tak bukan, mengumpul sampul duit raya lah kan...

tahun lepas dan tahun ni jadi sangat meriah...bila dah join grup KELAB SAMPUL DUIT RAYA di fesbuk sana...so boleh la tukar tukar dengan mereka yang punya minat yang sama kan...
aku tak kumpul banyak pun..sekeping setiap satu design...
unik weii sampul duit raya ni...hehehe...

dan untuk tahun 2013...ni antara sampul yang aku ada...

bank RHB..design yang sangat berbeza dari tahun yang lepas lepas...
i loike... 

yang ni dari JDT...kelas ko jdt...siap ada sampul wit raya lagi... 

jangan tak tau...DCA ada keluarkan sampul duit raya ini tahun...suka mak...

mekasih to my hubby..sebab sudi bawa pulang ini sampul... 

beli coolblog...dapat sampul... 

dominos... 

dan yang paling aku suka...haruslah sampul duit raya dari AAFC ni ha...
siap ada gambar eren ajis lagi...nak guna pun segan...
simpan buh dalam frame...hahaha...

eh ada lagi yang lain lain...tapi aku banyak post kat ig sana...hehehe...

27 comments

Wednesday, July 31, 2013 8:36:00 AM

cantik

Wednesday, July 31, 2013 8:40:00 AM

terbaik la kakak...cantik tu semua..

Wednesday, July 31, 2013 8:58:00 AM

untungla dpt byk smpul raya.. sy tiap kali dpt, trus hbs digunakan.. hehehe

Wednesday, July 31, 2013 9:02:00 AM

cantik2 semua ni..kalau wat koleksi menarik nih kan cikmot

Wednesday, July 31, 2013 9:13:00 AM

banyaknya..zee satu pon tak dapat tahun ni..malas nak gi bank..

Wednesday, July 31, 2013 10:22:00 AM

hutang sampul tahun lepas pun ade kat aku ni kak ...asek lupa je nk bg ke ko kak ...
inshaa Allah nanti ai bg sampul2 tu ko kak ... mu dah ade ke BTN punya ??nk tak ??

Wednesday, July 31, 2013 10:41:00 AM

Wah... Byknyer koleksi.....

Wednesday, July 31, 2013 11:40:00 AM

menarik gk kan..nk tanya mu zan..kalau mu simpan koleksi mu boh lam album ke gena..ce citer

Wednesday, July 31, 2013 12:03:00 PM

Rajinnya buat koleksi!

Wednesday, July 31, 2013 12:07:00 PM

wah banyak koleksi kak.. cantik pulak tu...

Selamat berpuasa akak. hehe lama tak jenguk sini

Wednesday, July 31, 2013 2:09:00 PM

banyaknyeeee kak weh.. kita ada 3,4 je...

Wednesday, July 31, 2013 2:42:00 PM

nktukar dgn aaron aziz, dominos dan yg harris bawak balik tu eh..rhb sekali..esok org bawak byk mna koleksi yg ada..

Wednesday, July 31, 2013 9:56:00 PM

fobia dgn sampul raya..hehe

Thursday, August 01, 2013 8:24:00 AM

taun ni byk aku terima kaler hijau....

ti aku tunjuk...nak snap pictures tak cantik guna tab

Thursday, August 01, 2013 8:45:00 AM

Ayu pun dpt yg RHB tu..comei..
nanti kalau ada yg unik2..Ayu pas kan Izan yer..

Thursday, August 01, 2013 12:18:00 PM

mak aiii .. bnyk nye kumpul

Friday, August 02, 2013 8:47:00 AM

banyak tue...
seronok macam2 colour ada

Tuesday, August 06, 2013 1:27:00 AM

ehem... ehem... ;-)

Tuesday, August 06, 2013 9:19:00 AM

Byknya angpau dia.. Asben ros byk simpan yg cntik2..hahaha

Tuesday, August 06, 2013 11:41:00 AM

kak...nakkkk..
hehe

Monday, August 12, 2013 1:58:00 PM

pehh..blh masuk tv nih,hahaha salam 5 syawal izan & family ;)

Tuesday, August 13, 2013 1:34:00 PM

Smpul raya fareeda..nk? Hihii...

Tuesday, August 13, 2013 1:35:00 PM

Ops..lupa. ..slmt hri rya bt izan skluarga. ..brya mn thun ni?

Tuesday, October 22, 2013 7:02:00 PM

Sy nak beli satu pek sampul raya aaronators.pls..sms me, akmal-0192219165

Tuesday, October 22, 2013 7:03:00 PM

Salam.sy nak beli satu pek sampul raya aaronators.plss..sms me 0192219165

Tuesday, October 22, 2013 7:50:00 PM

Sy betul2 nak kan sgt2 sampul raya aaronators 1 set.plss.sms sy akmal 0192219165.sy nak beli.

Tuesday, October 22, 2013 7:51:00 PM

Sy nak beli 1 set sampul raya aaronators.willing to pay high.sms me akmal, 0192219165

Post a Comment