Friday, July 12, 2013

Saya Dah Bertindik




2 Julai itu hari kebetulan aku cuti...so amik kesempatan yang ada bawa mek iris p tindik subang kat dia...
ekseli dah lama giler berhajat nak menindik ni...
tapi encik somi kata tunggu...tunggu dan tunggu dulu...
tapi ritu dia bagi green light...so apa lagi...
p kedai emas yang berdekatan, terus menembak...
ritu kena RM12 jek...
dia tembak dua belah sekaligus...
for the safety...katanya...

nangis jek kejap jek mek ni..
lepas tu ok jek...
bila cakap cantik terus senyum...
alahaii...makan puji la mu ni dik...hehehe...


raya ni leh la kita melaram ye...hehehe....hover ibumu ni kan...

ok, setel satu lagi hajat dihati..hehehe...

14 comments

Friday, July 12, 2013 12:58:00 PM

comeynya.igt nak tindikkan kenit aku tu.tp takut dia sakit,huhu

Friday, July 12, 2013 12:59:00 PM

hehe..x nangis ke..m3h masih igt lg mase kecik2 nk kne tindik telinga,mase tu mmg takut..

Friday, July 12, 2013 1:30:00 PM

kata gegirl kena la makan puji..hehe..bertambah comel la pasni mu adik..

Friday, July 12, 2013 1:41:00 PM

hehe.. nak nembak la gak.. utk raya fiyya.. :D hihihihi.. x sabar aihh.. dulu kinah 5 bulan saya dah nembak.. ni fiyya dah 6 bulan lebih.. nanti nak bawa..

Friday, July 12, 2013 2:27:00 PM

ank saudara dh masuk sthn ritu..
mama dia bw gi tindik subang..hehe

Friday, July 12, 2013 2:45:00 PM

cumil je subangnya

Friday, July 12, 2013 3:08:00 PM

ala...tomeinya..Ayu pun nak bawak Iris gie tindin but kejab dia nakkejab dia tak nak.ntah la

Friday, July 12, 2013 3:34:00 PM

ala cutenya

Friday, July 12, 2013 3:48:00 PM

Amoi....girly la iris ni...

Friday, July 12, 2013 4:51:00 PM

Comeeyyy..ada anak pompuan gitu ler, boleh melaramkan anak.. :-)

Friday, July 12, 2013 4:52:00 PM

alisha tgh tgu time la ni ...apaknye nk tindik jugak telingan budak tu ... dh byk kali berbunyi ... katenye dah nk raya ...hmmmm lantak lah anak die ...fahim anak aku .... hehehe

anak perempuan ayah yg punya ... anak laki anak ibu selamanye ....

Friday, July 12, 2013 9:40:00 PM

Acewahhhh

Sunday, July 14, 2013 12:14:00 PM

alaaaaaaaaaaaaaaaaa mau juga

Monday, July 15, 2013 10:33:00 AM

cantik sangat

Post a Comment