Monday, July 22, 2013

Siti Situ Sana Sini...Gambar Campur Aduk


salam semua...makin hari kemalasan aku nak update blog ni membuak2 kan...
kejap ada, kejap takde...nak timbul entry baru amik masa lama gile...
nak blog walking pun hurmm...nengok mood...
haiya, dulu blogger tegar skang apa dah jadi???
haihh...teruk nor kamu ni zan...

so hari ni kita bercerita gambar campur campur ye...
malas nak korek2 gambar wat citer satu persatu...
nengok malas lagi...hehehe...

so pada yang sudi layan jelah gambar yang ada ni...

mek iris, dengan spek terbaliknya...

mana ada adik,situ jugak kakak nak nyibuk...

owhh dah besar anak dara nan sulung ni...

ritu gatal beli kasut bertutup cap hidung...

dan jugak kasut jelly bunny ni...
kena pakai stokin separuh kat kaki baru leh sarung kasut ni...
kalu idak sakit gak kaki..
tapi gatal beli pai dua pasang lagi...haih...

owhh abam makin tembam....

kat rumah fiza naman...masa besday darwisy itu hari...

sibuk dia nak try sandal raya dia...
beli kat bata jek...situ jek sandal yang best dan selesa tuk budak2...
leh pakai pai lebam...

jengka most wanted yaw!!!

balik berbuka ngan mak itu hari...mak ada buat sira labu ni...
aku plak lum pandai2 buat sendiri lagi...

jengka panas...sampai 4 kali abam p mandi...
siang pun tak berbaju...siannnn....

ok tu jek citer kali ni...

12 comments

Monday, July 22, 2013 2:19:00 PM

Comeynya dia pakai spek tu. Hehehe

Monday, July 22, 2013 2:19:00 PM

Comeynya dia pakai spek tu. Hehehe

Monday, July 22, 2013 2:24:00 PM

aik muka jemah ada kat situ jugak..kikikiki....

Monday, July 22, 2013 2:36:00 PM

lama tak baca blog ko kak ... rindu dah .. kat taska pun kadang tu nk senyum pun tak dan ...huhu

Monday, July 22, 2013 2:53:00 PM

abam...da most macho kids.hehe

Monday, July 22, 2013 5:00:00 PM

Comey kasut iris :)

Monday, July 22, 2013 7:17:00 PM

Aloh2 sweet semuanya.sat je depa besaq..trskanla mwnulis..ti derang blh tgok blog ni n baca kisah derang..kam

Tuesday, July 23, 2013 8:18:00 AM

Memanggg..awat malas sgt skrg ni...heee..

Abam makin tembam.. adik pun nak ngikut haa, semangat gak..

Tuesday, July 23, 2013 9:05:00 AM

comelnya kasut baru iris...

Tuesday, July 23, 2013 11:01:00 AM

Jangan cakap jengka..balik umah FIL kat Kg Sanggang Seberang, Temerloh pun sama jerr...kdg2 tgk ana2 berpeluh...kesian...asal tak naik ruam tak per...

Tuesday, July 23, 2013 1:41:00 PM

iris cam makin semangat je hihihi tp tetap comel.. weewitt dari abg eqal haahah

Tuesday, July 23, 2013 2:05:00 PM

ha kan kata sakit kasut tu..hiks.. eh beday danish lah..mung ni

Post a Comment