Monday, August 26, 2013

Aaronators Raya Gathering



Tempat: Tropicana Golf & Country Resort, Jalan Tropicana, PJ
Tarikh : 25 Ogos 2013
Jam: 3-7 petang

dah bayar kan, so p jelah...sebab event hari tu even aku dah bayar tapi terpaksa kensel...burn cam gitu jek...
tak dapat nak hadirkan diri atas alasan yang tertentu...huhuhu...

so semalam berkesempatan nak join raya gathering bersama ABANG aaron aziz...ihikss...

moh la jamu mata ngan gambar aku main snap sana sini jek...
janji ado...gambar lain ada kat official photog of our AAFC...


mak pakai merah semalam...shawl halfmoon qistina dari avilia...

masa ni abang baru sampai...terus kena beri speech...
santai jek speech dia...tak formal sangat...best...

lepaking dari meja ke meja...


sementara abang kat meja lain, aku amik kesempatan yang ada, p bergambar dengan kak d...
pelik iris nengok kak d ye...
mekasih kak d kasi iris wit raya...


pastu our CM panggil saper yang lahir bulan Ogos, dijemput naik ke atas pentas...
eh aku pun termasuk kan...hehehe...

orang len sibuk letak tangan kat pisau...aku sibuk dukung anak tu...hahaha...

siap bercamwhore dengan abang...dia yang tolong snap tu...mekasih mekasih...

gambar kami lagi...hehehe...




pastu tibalah abang ke meja kita orang...
so amik mana yang sempat...snap jelah, janji ado...walaupun gambar ada yang gegar ni ha...



muka abang yang gegar...hahaha...

janji ado kan...

snap dari jarak dekat katanya...


last but not least...






dan lastly...gambar beramai ramai...by group di meja...

ok, selamat hari raya semua...
eh syawal kan sebulan...hehehe...

12 comments

Monday, August 26, 2013 12:00:00 PM

wah..seronoknya..rajin izan nie join majlis macam nie..plus hubby pun sporting..best!

Monday, August 26, 2013 12:29:00 PM

wah raya dgn abam aaron...huhhh...ehehehhee


btw abam ke yg snap kan piccas uols berdua tu

Monday, August 26, 2013 1:18:00 PM

untunglah jd aaronators..leh jmpa abg aarons selalu

Monday, August 26, 2013 1:28:00 PM

terbaik la kakak..mmg best...

Monday, August 26, 2013 2:52:00 PM

seronoknya....
bestkan kak izan

Monday, August 26, 2013 4:39:00 PM

makan hati! :p

Monday, August 26, 2013 8:23:00 PM

wahhh..kemahen ek..
jeles

Tuesday, August 27, 2013 8:05:00 AM

Untung la... boleh gmbr dekat2x.. :-)

Selamat hari raya ye.....

Tuesday, August 27, 2013 10:33:00 AM

untung la .. kipas ssh mati ni ....

Thursday, August 29, 2013 12:15:00 PM

ganteng tui oppa aron ajis nih kan..

Friday, September 20, 2013 2:42:00 PM

rajinnyer...Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Friday, September 20, 2013 3:52:00 PM

jeles aku oi..siap gambar close up tu

Post a Comment