Tuesday, August 20, 2013

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir Dan Batin


dikesempatan yang ada ini, aku ingin menyusun sepuluh jari...
memohon ampun dan maaf, diatas keterlanjuran diri...
kekhilafan sendiri...
dan kekasaran empunya hati,...
moga syawal korang diberkati...

layan jelah gambar yang ada...
tema tahun ni...biru pengawas katanya...hahaha...
biasa biasa aja...tak vogue cam orang lain...

to encik hubby...tahun depan, biar saya yang pilih warna ok!!!



gambar berdua tidak dilupa... 

mak dan anak anak jugak... 

dan inilah famili kecik kami...kecik katanya...

selamat hari raya buat semua pengunjung blog ini...

jumpa lagi dilain hari...insyaAllah...

15 comments

Tuesday, August 20, 2013 4:57:00 PM

biru pengawas yer..hehe
salam aidilfitri kak
=)

Tuesday, August 20, 2013 5:10:00 PM

ok gak biru pengawas tu, tapi kalu letak liplap kat baju tu mesti lagi vouge gitu.. hehe

Tuesday, August 20, 2013 5:16:00 PM

Suke la color ni... slmt hari raya jugak

Tuesday, August 20, 2013 6:55:00 PM

mcm abam plak yg sulong

Tuesday, August 20, 2013 8:32:00 PM

Wow sedondon.hehhhehe

Tuesday, August 20, 2013 11:58:00 PM

cantik gambar family tu..

salam aidilfitri,
maaf zahir n batin...

awat dah jarang=jarang update ni..huu~

Wednesday, August 21, 2013 7:36:00 AM

Selamat hari raya maaf zahir batin juga dari ena.

Wednesday, August 21, 2013 7:56:00 AM

Hahaha! Biru pengawas
Sape la agaknya yg kata gitu kan? :P

Moga syawal ini famili akak jugak diberkati
Takmo moody2 kay!
Nak dekat besday dah kan?
Hahaha

Wednesday, August 21, 2013 8:18:00 AM

tak kecik mana pon..beso jugak ni kalo nak banding ngan family jemah..kikikikiki...

Wednesday, August 21, 2013 8:42:00 AM

comey ....
jeles mu ade gambo raya yg cun ...

Wednesday, August 21, 2013 10:05:00 AM

pinjam tudung... :)

Wednesday, August 21, 2013 10:42:00 AM

suka tengok gambar sekeluarga...
comel sangat...

Wednesday, August 21, 2013 11:40:00 AM

buh lah lace kt baju raya tu...trus berseri

Wednesday, August 21, 2013 3:05:00 PM

gambo korang berdua tu nampak mcm pengantin baru jerk..kurus jerk...

gambo ko dgn anak2..nampak benor mak nye...ehehheheheheheheheh ampun maaf selamat hari raya mak

Friday, September 20, 2013 3:54:00 PM

gambar sedoondon.jarang tgk org tema biru mcm ko ni

Post a Comment