Friday, September 20, 2013

Sudah Lama Ianya Terbiar


hurmm...dah lama kan aku tak up citer apa apa pun kat sini...
tah la nak menulis pun malas...sampaikan ada yang bertanya betul ke aku dah tak menulis...
hehehe, bukan apa, dia kurang percaya...
mana mungkin blogger seperti aku (eh bloggerkah aku)...yang dulunya bleh up 3 entry sehari...
kita dah menyepi tanpa khabar...
eh sepikah??? aku ada jek kan...
korang tau dimana...

ari ni saje saje cek akaun nuff yang dah lama aku tinggalkan..
nengok masih berbaki 3 BE yang sedang running man dengan jayanya...
alahaii..time aku malas cam gini, korang beria poyo nak datang menyinggah kan..
menciknya lah...

so citer takde pe yang best...ada pun citer yang dah basi...
dah basi, biarkan ianya berkulat...jadi tapai...sedap tu...

so meh nak tempek gambar yang ada...
di skyway genting masa on da way nak balik ke kampung itu hari...
p singgah sini jek...tak naik puncak pun...eh takutlah mak...
ni pun sebab bawa anak kenal kenal cable car katanya...
hehehe...


ok, abis citer...ada masa ku datang lagi...daaa...

happy wiken semua...

13 comments

Friday, September 20, 2013 3:44:00 PM

windu sama kamooo kakak...jemah tau akak di mana

Friday, September 20, 2013 3:51:00 PM

best tu
lama x gi genting ;)

Friday, September 20, 2013 4:10:00 PM

singgah ptg

Friday, September 20, 2013 8:31:00 PM

zan, rindu dgn bebelan ko...

Saturday, September 21, 2013 12:27:00 AM

Huu...dr hari kehari..blogger tegar dh makin menghilng..statment akak je la..hehe..
Byk sgt laman sosial skrg, tu yg jd gitu tu.. :-)

Apapun, sesekali update la yeeh..

Sunday, September 22, 2013 8:15:00 AM

lor bis dh citer..ok happy wiken u..

Sunday, September 22, 2013 9:51:00 PM

Rajin2 ye update..rindu nk baca celoteh

Monday, September 23, 2013 9:34:00 AM

lama dah tatau cite pasal budak2 tu ... wlupun hari2 terserempak masing sebuk nk kejar masa ke tmpt kerja kan .....

Tuesday, September 24, 2013 2:58:00 PM

jue pun lama tak up date blog...
rindu akak...

Friday, October 25, 2013 7:05:00 PM

why should not you take care about the quality of comments,you are really posting the sensible comments here..
Erectile Dysfunction Treatment

Tuesday, December 03, 2013 2:56:00 PM

wah..bestnye tempat ni...blm ada peluang pegi sini lagi...huhuhuh

http://madamhealthy.blogspot.com/

Wednesday, December 04, 2013 3:43:00 PM

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Tuesday, December 10, 2013 10:03:00 AM

ya la mek..
dh 2mths tk update ni..
jgn tggu lama2 taw..
lama tk dgr cite
tp seb baik i ada add u kt instag

Post a Comment