Friday, December 20, 2013

Happy Postcrossing


hurmm...dah berbulan rupanya aku tak aktif kat blog ni...
bukan takde citer nak up, cuma malas nak bercerita seperti dulu...
lagi pun sebuk dengan aktiviti lain...hehehe...

skang aku asyik ngan aktiviti terbaru ni...
hantar dan terima poskad dari all over the world...
saper tak suka kan...
hobi yang agak murah cam ni...
poskad sekeping dalam rm0.80 jek...
dan setem plak rm0.50 jek...
tu aku boleh terjebak ngan aktiviti cam gini...
sampaikan aku terlupa yang satu masa dahulu aku adalah seorang blogger...

ekseli aku join kat sini www.postcrossing.com sebab tu dapat anto ke seluruh dunia tu...
kalu idak jangan haraplah kan...aku ni mana ada penpal pun...
kawan pun takde kat pejabat ni...huhuhu...kesian...

aku baru join grup ni sebulan...dan baru dapat 2 keping poskad...satu dari germany dan satu lagi dari colorado, us..
tapi sudah 5 poskad yang aku hantar telah diterima oleh si penerima...
owhh sangat happy kan...
ate isi masa lapang yang ada...hehehe...

ni antara poskad yang aku terima...


dan yang ni yang kedua...baru terima hari rabu lepas kut kalu tak silap...


ni jelah aktiviti yang aku buat selain dok kumpul FM, novel tu...
lelain nengoklah apa aku nak buat lagi...
hahaha...

notadijariku: jangan suka mencari kesalahan orang lain...
tapi cerminlah diri, selami peribadi sendiri...

14 comments

Friday, December 20, 2013 11:48:00 AM

uiitt kakak..windu kamoo ni..kikikiki....ooo sudah ada hobi baru erk..

Friday, December 20, 2013 11:49:00 AM

wow

Friday, December 20, 2013 12:42:00 PM

hai akak :) semoga semua sihat2 yer..

Friday, December 20, 2013 1:11:00 PM

Rindunye nak baca kakak duk bebel2 kat blog nie..please la aktif balik...

Friday, December 20, 2013 2:00:00 PM

wow..dapat dr oversea lg tu :D

Friday, December 20, 2013 2:31:00 PM

Update lah citer pasal umah baru tu ☺☺

Friday, December 20, 2013 4:20:00 PM

wahhh
bestnya dpt berhubung dgn kwn serata dunia..
hobi yg bagus beb

#aha..lama la ko tk update...

Friday, December 20, 2013 4:24:00 PM

post card as dr budak baya anak2 kite..hihi

kak hang terer tulis omputeh boleh ar...hihi

Saturday, December 21, 2013 12:04:00 PM

bestnya!!!...very nice blog..jemputlah follow ke blog saya dan bertukar link

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Monday, December 23, 2013 9:39:00 AM

wahh aktiviti yg menarik nih..tapi bab nk mengepos yg paling malas nak buat..huhuh

Tuesday, December 24, 2013 8:49:00 AM

tu la...lama sungguh menyepi...
wah..menarik tu hobi nie...best best!!

Izan...dah sampai lum sampul yg Ayu pos tu?

Monday, December 30, 2013 11:19:00 AM

lepas ni makin ramailah kawan kak izan...huhuhuhu

Sunday, December 13, 2015 3:47:00 PM

masih aktif postcrossing kah? wak baru start., hehe2

Tuesday, January 12, 2016 11:36:00 AM

masih aktif postcrossing lg kahh., ;p

Post a Comment