Tuesday, January 7, 2014

Datang Nak Cash Out Jek


huhuhu, datang sini semata nak cash out jek...
boleh...
ke nak kena tunggu sikit masa lagi...
oppss...dah la jarang update..eh bukan jarang, memang malas nak update...
pastu nak mimpi amaun akan bertambah ek???
jangan mimpi di siang hari zan...
kelak memakan diri...hahaha...

terkejut mak nengok amaun kat nuffnang...
time kita dah ilang mood nak berblog...
kencang plak amaun BE ni kan..
takpelah, ini yang dinamakan rezeki...


so nak tunggu ke nak cash out...
jari dah bersedia dah ni...
hewww....

8 comments

Tuesday, January 07, 2014 10:26:00 AM

alhamdullilah

Tuesday, January 07, 2014 10:36:00 AM

wahh tak berblog pun masih hebat tu .... entry lama high rating la tu kan ... k.izan bakpe mu tak nak tulis2 dah .. windu la even hari2 kadang tu nampak mu .. tp tak dan nk menegur kadang tu kalut2 ..kadang nampak akak kalut ai pun takut nk tego

Tuesday, January 07, 2014 11:02:00 AM

Betui2..uols mcm dh suam2 kuku mengupdate..

Tuesday, January 07, 2014 11:09:00 AM

emm terfikir gak nak cash out
layak je pun bukan banyak mana
tp biarlah dulu..baru 2 angka
nak tggu 3 angka ..maybe lg 2 tahun
hahaha

Tuesday, January 07, 2014 11:32:00 AM

Tahniah!!

Tuesday, January 07, 2014 12:04:00 PM

Nie namanya rezeki di awal tahun... :)

Tuesday, January 07, 2014 5:41:00 PM

Tak berblog pon masyuk kan. Apatah lagi klo berblog. Bertambah masyuk. *provokasi soh ko berblog balik...ahaks...☺☺

Wednesday, January 08, 2014 4:29:00 PM

tggu dl kak.. hehehe

Post a Comment