Friday, December 12, 2014

Kalau Mak Menang...



Kita tunggu hadiahnya sampai...mungkin tahun depan la kut...
sebab dah hantar dah bukti pembelian ni...
1 pek = RM300

dan mak menang 3 pek...so dalam RM900 kan...wow!!!
bagus tu...
alhamdulillah...rezeki kan...
kita tunggu...

memula dapat spot, 2 pek yang ada logo seperti di bawah...

dan kemudian, beberapa hari kemudian, jumpa lagi satu pek yang ada logo jugak, seperti gambar di bawah ni...

jom jom, masih ada masa memburu pek yang ada logo ni...
tarikh tutup 31 Disember 2014...mana tau terjumpa lagi 2-3 pek...
woww!!!


sekian,

12 comments

Friday, December 12, 2014 9:46:00 AM

zannnnnnnnnnn lamanya tunggu ko update. kebetulan aku bukak blog nmpk entry terbaru ko.

anak2 aku dh x mnm susu. klu x msti aku pn dok ngumpul pack dia ni.

Friday, December 12, 2014 10:14:00 AM

wow bestnya
rezeki2

Friday, December 12, 2014 10:51:00 AM

tahniah .. kami tak penah lagi jumpa...alhamdulillah murah rezeki .. balik modal perbelanjaan persekolahan anak2 ... tahniah..tahniah

Saturday, December 13, 2014 11:48:00 AM

wah..untungnyer.... bukak xpernah dapat..

Monday, December 15, 2014 9:09:00 AM

tahniah kak..rezeki anak²

Monday, December 15, 2014 12:54:00 PM

wahh..rezeki..saya beli susu ni jugak untuk anak..setakat ni blom ada rezki untuk menang lagi..

Wednesday, December 17, 2014 8:56:00 AM

tahniah kak...

rezeki harus dikongsi..ahhahaha

kak jgn lupa singgah blog aku kak

Wednesday, December 24, 2014 10:14:00 AM

lol tak tau lak...sebelum ni buka semuanya buang..waaa rugi tu...

Wednesday, December 24, 2014 1:18:00 PM

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Friday, December 26, 2014 12:12:00 PM

Kita x pernah tengok la pulak..
Rugi rugi..
2 beradik kat rumah tu masih minum susu ni juga.

Wednesday, January 07, 2015 10:27:00 AM

mot... tak penah dpt pun... padahal mmg anak2 aku minum susu dutch lady.. yea la..bukan rezeki aku kan..

Wednesday, January 07, 2015 12:57:00 PM

caiyok2 kak..
=)

Post a Comment