Friday, January 9, 2015

Alhamdulillah...Dapat Bonus Sebelum Bonus


jangan pelik ye dengan kewujudan mak yang sekejap tenggelam sekejap timbul...
ikut peredaran masa katanya...
nak jadi blogger cam dulu memang tak la...
dah lama hasrat tu terpendam...banyak hal lain kut...hehehe...sangat kan ..

semalam rasa sangat gumbira ini hati...
sebab pay cheque yang ditunggu dari tahun lepas sudah berada di tangan...
alhamdulillah...syukur padamu ya Allah...
ingatkan tak sampai kan poslaju itu hari...
rupanya ada jek tu....

so hari ni dah boleh bank in dah cheque ni...
minggu depan lak dapat bonus...dapat gaji...
so mari kita membuat pembentangan bajet secara berhemah...
pepaham jelah kan...

aku pun dah lupa ni kali ke berapa aku menang kontes berkenaan dengan susu anak ni....
nilah dikatakan rezeki anak kan...
beli susu untuk mereka kalau ada rezeki, adalah pulangan yang kita dapat kan...

syukur atas rezeki yang Allah bagi...
jumpa lagi...

Selamat Tahun Baru semua...

18 comments

Friday, January 09, 2015 10:13:00 AM

tahniah kak .... mana tau dpt plak yg sejuta plak ni kan .. rezeki Allah sape tau kan ....

Friday, January 09, 2015 1:26:00 PM

wahhhh..congrats kakak..byk tuh...alhamdulillah rezeki..

Friday, January 09, 2015 3:23:00 PM

banyak tu
tahniah ye

Friday, January 09, 2015 3:32:00 PM

rezeki...
Alahamdulillah
=)

Saturday, January 10, 2015 9:14:00 AM

Alhamdulillah. Tahniah.Semoga sentiasa dimurahkan rezeki Allah

Sunday, January 11, 2015 11:40:00 AM

wah best tu rejeki

Monday, January 12, 2015 11:11:00 AM

tahniah kak.. byk tu..

Tuesday, January 13, 2015 10:05:00 AM

tahniah...best tul..banyak tu

Tuesday, January 13, 2015 12:31:00 PM

tu dia... banyaknya sampai RM900.... dah boleh beli macam2 tu... pehhhh... tapi kalau simpan kat ASB... tahun depan dah boleh dapat lagi banyak tu

Tuesday, January 13, 2015 4:55:00 PM

wee... tahniah! bestnyaaa :))

Saturday, April 25, 2015 11:50:00 PM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Monday, May 04, 2015 1:56:00 PM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Monday, May 25, 2015 7:38:00 PM

Awesome, this was a absolutely superior post. In approach I'd like to address like this too - demography time and absolute accomplishment to accomplish a acceptable article... but what can I say... I adjourn alot and never assume to get something done.
magento development company in uk

Tuesday, May 26, 2015 11:54:00 PM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Friday, August 14, 2015 11:38:00 AM

peh..900 der kaya der...

Wednesday, September 16, 2015 10:34:00 PM

wuu bestnyee.. tahniah kak
KULIT LEMBUT, GEBU DAN CERAH DENGAN ESP

Tuesday, September 22, 2015 10:33:00 AM

hai awak...awak nak no akaun saya tak?

Monday, January 11, 2016 11:31:00 AM

untung la awak...tahniah ye...

Post a Comment