Monday, April 4, 2016

Anak Dara Ketiga...HASYAA NUR IMAN Namanya


Hurmm...assalamualaikum semua...
dah berkurun lama rasanya aku tah hapdet ni blog...sampai kang kekadang aku terpikir yang aku ni ada blog ke idak...biasalah bila usia makin menginjak, perasaan malas tu melonjak-lonjak kan...nak buat camner...huhuhu...

tetiba rasa hari ni nak hapdet blog...sikit pun jadilah kan...nak citer pasal anak dara manja aku ni... mungkin ada yang lum tahu kut yang iris dah jadi kakak...
sebab adik iman dia dah lahir...

oh ye lupa nak introduce...ni dia anak dara baru aku tu...
nama nya HASYAA NUR IMAN...still HNI jugak kan...
so maknya si abam tulah satu satunya ada bujang yang aku ada...
alhamdulillah, atas anugerah yang Allah berikan...

iman ni dilahirkan pada 30 November 2015 di Hospital Putrajaya sana...
nasib baiklah dapat jugak beranak di HPJ tu ha, kalau idak tak taulah dimanakah lahirnya dak iman ni...sebab biasalah kan, skang masing2 dok berlumba nak menambah ahli dalam keluarga...
dan hospital pun selalu jugaklah penuh...
tapi dek kerana aku ada symptom darah tinggi yang agak kronik, tu yang kena admit kat HPJ di kala usia kandungan 38 minggu...masuk sepital 29November...maka 30November lahirlah iman kedunia ni ha...secara normal...

ok, intro2 macam ni, malas pulak nak menaip bebanyak...so aku attachkan sekali gambar dak iman di bawah ni...

ni umur baru baru lagi ni..fresh from the oven...
rambut pun masih lebat....belum dibotakkan...

iman dah pandai selpie gitu... selpie ngan ibu...lama sey tak tempek muka sendiri kat sini...
agaknya ada yang dah lupakan aku kan...hehehe...

dan yang paling terbaru...gambar jumaat lepas... 

suka benar wat muka muncung gitu... 

ok, sekian jek cerita pepagi ni...
ada masa, ada kerajinan aku menulis lagi...
insyaAllah...

10 comments

Monday, April 04, 2016 8:53:00 AM

alhamdullilah

Monday, April 04, 2016 8:57:00 AM

windu kamoo kakak.....last jumpe aritu je la waktu sukan sekolah maiwp tu....

Monday, April 04, 2016 9:47:00 AM

assalamualaikum iman :)

Monday, April 04, 2016 10:53:00 AM

tahniah .... comey iman ... rindu iris ... dah besar mana dah die skrg ...

Monday, April 04, 2016 10:57:00 AM

welcome back cikmot... :)

Monday, April 04, 2016 5:43:00 PM

hi hasyaa...


meh la mengaktifkan diri

Wednesday, April 06, 2016 1:48:00 PM

hai... akak pun dh lama tk bukak blog..
waah bertambh lg ahli keluarga dia,.tahniah,.
tomey plak tu.. aiih akak plak ngidam nak gegirl ni.. tgh menunggu ketika ni, baru 33 weeks..hii..

Thursday, April 07, 2016 6:04:00 PM

comel..

Tuesday, April 12, 2016 8:15:00 AM

alhamdulillah..congrats dear!! ah ah..lama sgt menyepi yer..

Thursday, April 21, 2016 10:06:00 AM

Alhamdulillah... comel n gebu nya dia =)

Post a Comment